Over PANNA! Magazine

PANNA! Magazine

PANNA! is het leukste voetbalblad van Nederland én België. We maken jaarlijks tien nummers én twee vakantie doeboeken! In het tijdschrift staan ieder nummer coole interviews met de allerbeste voetballers en voetbalsters van Nederland. Daarnaast volgen we de buitenlandse sterren en internationale topclubs op de voet. Omdat we ook gek zijn van gamen en FIFA, nemen wij iedere maand een kijkje achter de schermen van de eDivisie. En we praten over nieuwe ontwikkelingen op FIFA-gebied. Dat doen we samen met bekende YouTubers als Matthy, FC Roelie, Mark, Lucky Graaf , Koen Weijland en al die andere bazen. PANNA! staat uiteraard bomvol met posters, (foto)strips, quizzen, trucjes en techniektips.

PANNA! Schoolagenda

Sinds jaar en dag maken wij de beroemde PANNA! Schoolagenda. Het is niet zomaar een agenda! Behalve de gebruikelijke dagindeling, rapportlijsten en verjaardagskalender valt er een hoop te lezen. Naast verschillende top 10’s en verhalen over supersterren, worden jullie iedere week verrast met een leuk weetje en een spelersplaatje. Wil je in de pauze je techniek bijschaven? Lees dan de techniektips en ga op het schoolplein oefenen! De schoolagenda verschijnt half mei.  

 

PANNA! Vakantie Doeboek

Het PANNA! Vakantie Doeboek is het ideale reisboek voor voetbalgekke kids. We maken twee vakantie doeboeken: één in de zomer en één in de winter. De lezers kunnen hun hart ophalen met deze 100 pagina’s tellende boeken. Naast puzzels, quizzen, raadsels en kleurplaten valt er genoeg spannends te lezen. Het zomerboek verschijnt vlak voor de zomervakantie, het winterboek ligt vanaf eind november in de winkel.